Aromatherapie

Aromatherapie is een oude en zeer doeltreffende holistische geneeswijze, die steeds populairder wordt. Etherische oliŽn, die onttrokken worden aan planten kan men op diverse manieren gebruiken. Denk hierbij aan een heerlijk bad, een lotion of een crŤme, een lekkere massage, een verstuiver of geurlampje.
Aromatherapie helpt onder andere bij: angst, stress, depressie, verdriet, verkoudheid, spier- en gewrichtspijnen, darmproblemen en huidaandoeningen (o.a. acne).

donderdag 12 november 2006: van 20:00 tot 22:30 uur Workshop Aromatherapie (maak zelf uw eigen bodylotion, bad- of massageolie)

Informatie over onze Workshop Aromatherapie op TV

Maandagochtend (26 april) heb ik op RTL 4 in het programma Lijn 4 meer verteld over de aromatherapie en de workshops aromatherapie, die ik regelmatig organiseer.

Mocht je interesse gewekt zijn om ook zelf een keer aan een workshop deel te nemen, dan kan dat op dinsdag 12 november 2006. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij je aan om je tijdig aan te melden. Kijk voor verder data in de agenda.

Workshop op locatie

Heb je een massage school? Wil je je vrienden verrassen? Heb je een verjaardag te vieren, een jubileum, een vrijgezellenfeest, of een ander idee? Ik ben bereid om op locatie te komen. Dan maak je zelf een massageolie, badolie, parfum, gezichtcrŤme of eau de toilette. Je gaat hier zelf aan de slag met etherische oliŽn en creŽert je eigen geur

Massage met etherische oliŽn

Ik geef ook ontspanningsmassage in combinatie met Aromatherapie. Hierbij kan een olie samengesteld worden, die op de klacht inwerkt of gewoon lekker is. Gedurende de massage wordt de slip aangehouden. Tijdens de massage heb ik alle respect voor u. Suggestieve vragen, als u begrijpt wat ik bedoel, stel ik niet op prijs.

Workshop

Maak zelf een massageolie, badolie, parfum, gezichtcrŤme of eau de toilette. Je gaat hier zelf aan de slag met etherische oliŽn en creŽert je eigen geur. Deze avonden zijn vaak erg gezellig. Het geen u gemaakt heeft neem u natuurlijk mee. Daarnaast krijgt u een reader mee.

Bedrijfsfeestjes

Wij geven ook workshops voor bedrijfsfeestjes. Hier maak je dan zelf een massageolie, badolie, parfum, gezichtcrŤme of aftershave. Je gaat hier zelf aan de slag met etherische oliŽn en creŽert je eigen geur
Bij uitstek een gelegenheid, om je collega's een keer op een andere manier te leren kennen.

Advies bij verschillende klachten

Iedereen kent dat wel, griepjes en verkoudheden, koude handen en voeten, insectenbeten, schaafwondjes, veel hoofdpijn of slecht slapen, burn-out, stress, etc.. Zo zijn er nog heel veel kwaaltjes en ongemakken, waarbij Aromatherapie kan helpen. Hierin kan ik u de nodige adviezen geven.

     

startpagina Nelumbo-Nucifera