Wat is Pendelen?
 

<

Pendelen is een manier om met behulp van kosmische energieŽn een antwoord te krijgen op vele vragen op verschillende terreinen.

De pendel was van oorsprong bedoeld om de wichelroede te vervangen voor meer inzicht in het dagelijkse gebeuren.

 
Hoe ziet een pendel er uit?

De pendel is eigenlijk niet veel meer dan een gewichtje aan een ketting of koordje. De pendelaar houdt het koordje tussen duim en wijsvinger vast. Het gewichtje hangt naar beneden, waar de aantrekkingskracht het sterkst is.

Verschillende factoren kunnen hier invloed op uitoefenen. Je kan hier bijvoorbeeld denken aan het gewicht, de vorm en grootte, en de geleiding van het gewichtje. Ook heeft het materiaal, de vorm en de lengte van het koordje zijn invloed.

Pendelcursus

Regelmatig organiseren wij een pendelcursus. Er staan momenteel twee verschillende pendelcursussen in het programma. Een korte cursus, die op 1 avond plaats vindt, hier leert u hoe u het beste met een pendel kunt omgaan en welke mogelijkheden de pendel u biedt. En een uitgebreide van 6 avonden in combinatie met edelsteentherapie.
Als u zelf nog geen pendel heeft kun u tijdens deze avonden gebruik maken van een leen pendel. Ook bestaat de mogelijkheid een pendel tijdens deze avonden aan te schaffen. In de agenda kunt u zien wanneer de eerst volgende cursus plaats vindt.